27/11/2015

QUINA FEINADA! Taller sobre drets laborals

dretslaborals

El grup de Joves 3 hem fet un pas més coneixent els nostres drets en un món que ben aviat ens serà proper, el món del treball. El taller “Quina feinada!” ens ha portat a compartir els nostres neguits i esperances sobre el món del treball i a saber que en aquest àmbit totes i tots tenim drets.

El taller ha tingut diferents etapes.
[divider type=”clear”]
laboral1
La primera fase va consistir en la descoberta dels nostres drets. Què vol dir tenir dret a no ser discriminat/da? Em poden acomiadar per fer vaga? Quants contractes temporals em poden fer? Com defensem els nostres drets?

[divider type=”clear”]
laboral2
Vam fer després un segon pas amb una simulació d’entrevistes laborals on havíem d’identificar quines preguntes ens poden i no ens poden fer. Alhora, ens va servir per saber com fer front als processos de selecció i entrevista.
[divider type=”clear”]
laboral3
La tercera sessió vam tenir la sort de compartir una estona amb companyes de les diferents opcions sindicals. Vam seure amb CGT, Solidaritat Obrera, Acció Jove-CCOO i COS i vam poder plantejar dubtes i preguntes sobre el món del treball. També ens van explicar com van arribar elles i ells al món del sindicalisme i ens van animar a conèixer-los més de prop.
[divider type=”clear”]
>> Descarrega’t el folletó!

 

 

 

 

27 de novembre de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: