16/02/2022

Rafael Carmona

2022fali b

Nascut l’any 65, té tants anys com el barri de Sant Roc. Si el trobeu crideu-lo com a Fali, si no no us contestarà.

Ell és savi, d’una saviesa profunda, tendra ben fonamentada en un cor immens que no s’atura davant de les injustícies. No li demaneu discursos ni grans escrits, sí abraçades sinceres i braços estesos als altres, als més vulnerables.

Mai fa ostentació de res, ans al contrari i tot i que, les pors l’han acompanyat des de jove, no s’atura davant la foscor d’un cotxe o local ocupats, ni d’un pis visitat per la misèria o si ha d’acompanyar a una persona sense sostre.

Tragina, va amunt i avall traginant ajuts, menjars i andròmines; neteja carrers i solituds. Acompanya avis i àvies amb una sensibilitat exquisida. Mira de cara, de prop, somrient maliciosament quan aconsegueix enredar a algun fatxenda.

Ben aviat descobreix el Compromís i la lluita agafat a les mans fortes i segures de la Montse Font, de la Montse Falcó i del Juanje. Forma part de l’Ateneu des dels orígens, enten que el seu lloc està al costat dels veïns i veïnes al carrer, des de les lluites veïnals, tallant l’autopista, demanant llum o drets pel seu barri i per a la seva gent.

Anna Vicente (15 de febrer de 2022)

6 respostes a “Rafael Carmona”

 1. Pere Salvador ha dit:

  Moltes felicitats i una forta abraçada
  Fali t’estimo!

 2. Montse Maurin del Gregal ha dit:

  Fali, és molt bona gent, gent de la de debó, autèntic, un plaer compartir amb ell lluites de barri, companys per sempre, amics sense parlar de res

 3. G-Baquero Fàbrega, Carmina ha dit:

  M’he emocionat !!!, subscric tot el que es diu.
  Ets “gran” Fali , tots t’estimem. No canviis mai!!!

 4. Manoli García ha dit:

  Cuando, conocí al Fali, a primera vista, me pareció rarillo; pero cuando lo empezé a tratar, vi su calidad, humana!! Y nos hicimos amigos; y nos vemos poco, pero nos alegramos mucho de vernos y darnos un abrazo, gracias Fali, por ser como eres, un abrazo!!

 5. Grego ha dit:

  Un abrazo grande para Fali. Una persona con un corazón inmenso. Esa gente imprescindible en la lucha de cada dia.

 6. Montse Font ha dit:

  Fali estimat!!! Quin temps i quins anys més plens vàrem viure… corrent d’un lloc a l’altre recollint el que altres tiraven… tantes coses que ens omplien, l’esperit i ens feien sentir l’importat que és viure pensant amb els que més necessiten. FALI per a mi sempre ets molt important. Gràcies company, amic, germà… gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: