23/04/2014

Sant Jordi al barri i a l’Ateneu

Al matí i a la tarda. Venent llibres i fent roses de plastilina. A la Rambla del Poblenou i a Sant Roc. Infants, joves i adults de l’Ateneu hem celebrat la diada de Sant Jordi amb molta intensitat.

Des de les 7.30 h del matí preparant la parada de libres a la plaça Sant Elies: muntant carpes, forrant taules, organitzant els llibres… a les 9 h tot a punt per rebre els infants i adolescents dels centres educatius del territori. De p-3 a 4t de l’ESO tothom ha gaudint fullejant, mirant, tocant els més de 1.800 llibres de la parada. Alguns, amb calerons a la butxaca, s’han comprat un llibre; d’altres escollien uns quants que compravem per la classe amb diners de l’escola. També dones del projecte Laila o de l’Espai familiar Elna comprant llibres pels seus fills. Un matí intens pels gairebé 50 voluntaris i voluntàries que han fet possible l’activitat.

Els primers de la tarda en començar l’activitat van ser els Joves. A les 15 h van marxar cap a Barcelona, a fer un taller de doblatge en català a través de la Fundació La Roda. Una tarda divertida, ficant-se en el paper de diferents personatges de dibuixos animats, narrant aventures a la selva o històries de terror. I un altre grup de Joves, de passeig per la Rambla del Poblenou, fullejant llibres, tastant l’ambient de festa i compartint tradicions amb els veïns d’aquest barri.

Els infants de l’Aula oberta i el Centre obert tota la tarda per l’Ateneu, fent tallers i escoltant contes amb l’Albert, la Manoli i la Rosa i la Concepció. I una sorpresa… el pastís ens ha regalat la  Michèle i la Maisa, fet per elles especialment pels infants i joves de l’Ateneu.

Moltes gràcies a tota la gent que, en les diferents activitats, ha fet possible la celebració de Sant Jordi 2014

23 d’abril de 2014

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: