15/06/2017

“Somewhere”; ay, linda amiga tens amor “for the longest time”

2017_06_10_Residència-Santa-Coloma2

El dissabte 10 de juny, el Cor de l’Ateneu Sant Roc va ser convidat a cantar, per segona vegada, a la residència Ramón Berenguer de Santa Coloma de Gramenet.

Gràcies a la bona disponibilitat del director del centre, Xavier Soley, que va formar part del cor, i dels treballadors de la residència, es va  poder oferir un concert als residents. D’aquesta manera es posa punt i seguit al novè curs de l’agrupació, que ha anat creixent en membres i repertori al llarg d’aquests anys.

Dins de la programació anual del Cor hi ha un espai reservat per cantar a centres de gent gran. És agradable compartir una estona de música amb aquest públic tan entregat i, d’altra banda, tan exigent. En un ambient càlid i bulliciós, on la presència de moltes històries viscudes es fa present, el Cor va oferir un repertori de dotze cançons que va tenir com a eix central el tema de l’amor. Esperem que el públic hagi gaudit d’aquest concert tal i com ho vam fer els cantaires.

Aquest acte ha estat un magnífic colofó com a cloenda d’aquest curs i donem l’enhorabona a tots els membres del Cor per les seves ganes i bona disposició per cantar. Gràcies, Marta, per guiar-nos per aquest arc de Sant Martí de la música i omplir els dimecres de notes de vida.

Tornem al setembre!!

Bon estiu!!

15 de juny de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: