13/01/2021

Aquest 2021 volem veure’t!

SOPAR2021 1br

L’any passat no vam tenir massa oportunitats de trobar-nos físicament, així que hem donat voltes i voltes per a proposar-te una alternativa diferent: si pots i vols, ens trobem virtualment el pròxim 30 de gener de 2021 a les 20 h.
Farem un sopar solidari via Zoom amb l’objectiu de passar una bona estona. La vetllada durarà vora una hora i farem el tradicional repartiment de regals, via rifa de productes gràcies al suport de molts col·laboradors. No faltaran edredons Velfont, lots de vi, entrades al teatre de Badalona Cultura, vals de la llibreria Saltamartí, productes Dispoll o caldo Aneto.
Per participar, et demanem un donatiu de 10 € que et donarà dret a un tiquet numerat per poder participar en totes les rifes. Els diners recollits aniran destinats als projectes d’Educació infants i joves de la Fundació Ateneu Sant Roc. 
Com més persones participin de la família, més opcions que us toquin més premis.

2021sopar 3br

Preguntes freqüents

Com, quan i on és el sopar?

El dissabte 30 de gener a les 20 h començarà el sopar solidari en l’entorn virtual Zoom.

L’enllaç te l’enviarem per correu electrònic un cop comprats els teus tiquets. Només caldrà que tinguis connexió a internet i un dispositiu (ordinador o tauleta preferentment).

Cadascú a casa seva amb el seu sopar.

Com funcionarà la vetllada?

A partir de les 19.30 h del dissabte 30 de gener, et podràs connectar a l’enllaç que t’enviarem.

Si normalment la tecnologia et supera, planifica una estoneta abans per connectar-te i t’ajudarem.

Què haig de preparar?

Un dispositiu per connectar-te, ordinador o tauleta preferentment, i si vols pots tenir preparat el sopar i una copa per brindar.

Com veuré a la gent?

Al començament quan aneu arribant, ens podrem veure una estona. Durant el procés de la rifa us demanarem que tanqueu les càmeres per agilitzar la connexió, i al final de tot farem un brindis amb les càmeres obertes per veure’ns, brindar i desitjar-nos un bon any

Com aconsegueixo l’enllaç per entrar?

L’enllaç te l’enviarem per correu electrònic un cop comprat el tiquet. Només caldrà que tinguis connexió a internet i un dispositiu (ordinador o tauleta preferentment).

Com puc comprar els meus tiquets?

1. Fes l’ingrés de 10 € per cada persona participant de les rifes, indicant el teu NOM i COGNOMS i la paraula SOPAR al número de compte de CaixaBank ES91 2100 0365 3502 0014 2257 o per BIZUM al 01566.

2. Envia el comprovant de pagament i el NOM i COGNOMS de cada participant, al correu sopar@fundacioateneusantroc.org, abans del 29 de gener.

3. Rebràs un correu amb l’enllaç de Zoom per a connectar-te a la vetllada virtual i els tiquets numerats.
Si no reps el correu o tens algun problema, envia un missatge a sopar@fundacioateneusantroc.org o truca al 93 399 39 51.

També pots comprar-los en efectiu a la secretaria de l’Ateneu.

Quants tiquets puc comprar?

Tants com vulguis.

Puc convidar a gent que no coneix l’Ateneu?

I tant. Si ho vols fer dintre del teu grup bombolla, pots comprar tants tiquets com vulguis. Quants més serem més riurem!

Vull participar, però no em podré connectar

No et preocupis, som una família, si et toca i no pots connectar-te et trucarem per avisar-te del regal que t’ha tocat i te’l guardarem.

Què és el SOPAR FILA 0?

Si vols participar en el sopar solidari, però no vols connectar-te, pots seguir el mateix procediment de comprar tiquets, però al “concepte” de la transferència posa SOPAR FILA 0 i el teu NOM i COGNOMS.

Quants premis hi haurà?

Aquest any hi haurà més premis que mai, perquè no només volem retrobar-nos, sinó que volem que el màxim de gent possible s’emporti un regal.

Com puc recollir els meus premis?

Durant les rifes, hi haurà una persona encarregada d’organitzar els premis i guardar-los a l’Ateneu, els haureu de venir a buscar abans del 19 de febrer.

Si el confinament municipal segueix i no pots venir, avisa’ns i mirarem de resoldre-ho.

Què passarà amb els premis no recollits?

Els farem arribar a la Xarxa Solidària de Badalona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: