11/02/2019

Trobada de formació a ritme del Carib

2019 Formacio4

El  dissabte 9 de febrer els membres del Cor  de l’Ateneu ens vam reunir per tenir una nova jornada de formació.

Aquest taller ja s’ha convertit en una activitat que no pot faltar al calendari del Cor. En aquesta ocasió ens va tornar a acompanyar la Michèle Alderete, i ja van quatre, i no podíem tenir millor presència per commemorar el Xè aniversari del Cor. Gràcies Michèle per compartir el teu temps amb nosaltres i ajudar-nos, amb la teva sensibilitat, a aprofundir en la comprensió del llenguatge musical i la seva interpretació.

2019 Formacio2

La jornada de formació va començar amb uns quants escalfaments per preparar el cos i la veu per a cantar. A continuació vam treballar una peça proposada per la Michèle, Calypso Gloria, una cançó caribenya a quatre veus amb ritmes molt marcats, que ens obliga a estar atents.

Després d’un petit descans, vam treballar una cançó del nostre repertori, Bullerengue. La Michèle ens ha ajudat a millorar la interpretació i, sobretot, a respirar com i quan toca, per donar-li un color més càlid.

2019 formacio1

El matí es va passar en un sospir, guiats per la dolçor i sensualitat de la veu de la Michèle. Gràcies de nou per tornar a guiar-nos en aquest camí que ja porta deu anys d’història.

11 de febrer de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: