30/04/2014

Un cap de setmana fantàstic pels esplaiencs

El dissabte 26 d’abril a les 9 del matí tots els nens i nenes de l’Esplai Borinot vam tenir una cita molt esperada……. El cap de setmana de colònies d’Esplai!

Amb les motxilles, els sacs de dormir preparats i les cantimplores ben plenes vam començar el nostre camí cap a Mogent (la casa que ens esperava a Llinars del Vallès) carregada d’un munt d’aventures, somnis, misteris i sobretot ganes de passar-ho molt bé.

La nostra aventura va començar a l’Ateneu, a Sant Roc. Després de viatjar amb el metro i amb el tren vam arribar al nostre destí. Ja només ens faltava un petit caminet per arribar al lloc d’aventures inacabables que ens esperaven durant tot el cap de setmana.

Només arribar, com a bons aventurers que som, vam començar l’exploració de la casa i el seu entorn. Després d’investigar els voltants i jugar una bona estona; vam anar a preparar les habitacions i a agafar forces tot dinant per tal d’entomar totes les aventures  que ens esperaven aquella tarda de dissabte. Havent dinat, i amb més força que mai, vam començar la nostra petita aventura fent una excursió per la muntanya on, finalment, ens esperava una competició de cabanyes al mig del bosc! I, per si fos poc, també vam jugar a “La Bandera”. Quin fart de jugar i riure ens vam fer! Això sí; no sense algún entrebanc o caiguda, però això també forma part de l’aventura de les colònies, oi?

Quan es va començar a pondre el sol vam tornar cap a la casa a sopar per tal d’agafar energies pel gran joc de nit;  “El Marcianito”. En acabar-lo ja no sabíem si érem a Llinars o en algun racó de Mart. Després d’un dia tan mogut i amb tantes emocions vam anar a dormir, però, com era d’esperar, abans vam poder xerrar una miqueta entre llitera i llitera.

L’endemà al matí vam baixar a esmorzar i vam seguir jugant i explorant el terreny, per si un cas ens haviem deixat algún misteri per descobrir… Al cap d’una estona d’esbarjo vam fer una gimcana pel bosc per poder conèixer els arbres, els animals i les plantes que ens envolten i formen part de la nostra petita aventura. Mai està de més aprendre una mica entre rialles i aventures.

I ja per acabar vam dinar i vam recollir aquella preciosa casa que ens havia acollit durant aquest fantàstic cap de setmana. Finalment vam emprendre el nostre retorn cap a Sant Roc; tot i així un trosset de l’Esplai Borinot s’ha quedat quedat a Llinars del Vallès recordant tots els jocs i rialles que hem compartit.

Fins la pròxima aventura!

30 d’abril de 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: