19/05/2014

Un dissabte sense parar

Aquest dissabte ha estat ben mogut per l’Ateneu.

Des de les 9.30 del matí, els monitors de l’Esplai Borinot, el Centre obert, l’Aula oberta, l’Ateneu al carrer i l’Aula d’informàtica, junt amb els monitors de l’Esplai Chanut, corrien per l’Ateneu acabant de preparar els materials, carregar la furgoneta i escoltar les indicacions de darrera hora. Començava el DIA INFANTIL.

Uns al cercavila, amb el grup Filigranes de la Fundació la Roda i la cuca de l’Ateneu; altres, a la plaça Roja, a muntar les parades de la gimcana. Tot un matí de colors, música i jocs. Celebrant plegats el Dia internacional d’internet amb jocs i tallers durant tot el matí. 250 infants i joves, i una bona colla de pares i mares. 40 voluntaris van fer possible que tot sortís perfecte.

Però l’activitat no va acabar aquí. Un grup ben nombròs de Joves i els Borinots de l’esplai van tirar cap el centre de la ciutat, a les 4.30 h de la tarda per participar en el CORREFOC INFANTIL. La cuca de l’Ateneu tornà a ser l’estrella, amb infants i joves tirant confeti i repartint bengales als veïns i veïnes de Badalona. Esgotadores carreres pels carrerons fins arribar a la Rambla.

Una tarda ideal per completar un gran dia de FESTA!!!

19 de maig de 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: