22/05/2023

Un Sol, fa nits de festa molt especial

2023 sol fa nits

El passat divendres, 19 de maig, es va celebrar una nova edició del concert Sol, fa nits de festa dins de les activitats programades a les Festes de primavera a Sant Roc. Organitzat pel Cor de l’Ateneu Sant Roc i amb el suport de la Fundació vam gaudir d’una vesprada musical plena de moments per a recordar.

Per a aquesta ocasió hem tingut el plaer de compartir la vetllada amb la Coral Icària de la Vila Olímpica. Un cor amb més de vint-i-cinc anys de trajectòria i que actualment dirigeix el Rafael Montaner. Ens vam delectar amb un repertori entre popular i clàssic que van executar curosament. Gràcies per venir de nou a compartir amb nosaltres les vostres cançons.

2023 sol fa nits 3

D’altra banda, el Cor de l’Ateneu estrenava director, després que malauradament la Marta Giralt hagués de deixar la direcció del Cor a l’inici d’aquest nou curs. El Bernardo Latini va acceptar el repte de dirigir-nos i amb la seva professionalitat i experiència ha estat capaç de treure profit d’un grup de cantaires una mica desentrenats, però amb moltes ganes de continuar cantant. Només amb quatre mesos hem estat capaços d’enllestir un petit repertori per aquesta fita tan especial per al Cor.

2023 sol fa nits 2

Per acabar, agrair al Bernardo que inundés de veus l’església amb un cànon com a exemple pràctic del treball que fan les corals. A la Fundació Ateneu Sant Roc per acollir-nos i facilitar l’activitat del Cor. A la Marta Giralt, que ens va acompanyar fins que va estar segura de la continuïtat del Cor. A tots i totes les cantaires que ahir van agermanar-se per gaudir del cant coral i al públic, familiars i amics incondicionals, que vau vibrar amb nosaltres.

“Si tu gaudeixes compartint,
si l’art et fa emocionar,
si vols fer música i amics…
Gaudeix cantant en una coral.”

3 respostes a “Un Sol, fa nits de festa molt especial”

 1. Glòria ha dit:

  Una vetllada molt bonica i especial. Gràcies cantaires de les dues corals i gràcies Ateneu de Sant Roc.

 2. Esperanza ha dit:

  Moltes gràcies Ateneu de Sant Roc. ell art m’emociona. Gràcies.

 3. Olga Vicente Morales ha dit:

  Un plaer poder compartir les veus en un acte tan tendre.
  Gràcies a totes per fer-ho possible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: