06/05/2014

XXXII Fira d’Artesania i Mostra d’entitats. Diversitat a cabassos

Aquest primer diumenge de maig hem celebrat la festa més important de Sant Roc, de Badalona Sud, una festa per a tota la ciutat.

Des de les 7 del matí es respira un ambient de festa i tothom feliç amb la seva tasca es disposa a començar un dia ben especial. Mentre diversos grups munten carpes, altres paren taules, electricistes que preparen punts de llum, gent que trasllada material amunt i avall, es col·loquen rètols i estovalles… tot a punt per quan arriben els paradistes.

Un matí ple de trobades, d’intercanvis, de somriures. Nens  que venen els seus treballs elaborats per a aquesta diada, joves que preparen sucs amb molta il·lusió, dones que mostren les seves puntes de coixí, pintures, tapissos, collarets… artesans que ens ensenyen les seves habilitats: l’escloper, la restauradora i el torner amb la fusta, el forjador amb el ferro, el terrissarre, la cistellera, complements… gent d’arreu, més de 50 entitats per a compartir els seus projectes i activitats!

Moltes gràcies a tots els participants, voluntaris i col·laboradors que apostem per fer del nostre entorn un espai participatiu, de convivència i cohesió social.

 >>Veure programa

6 de maig de 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: