11/11/2013

Badanotis: “La Fundació Ateneu Sant Roc viu una diada infantil dins de la seva festa de primavera.”

premsaBADANOTIS

La Fundació Ateneu Sant Roc ha celebrat aquest cap de setmana una diada infantil dins de la seva festa de primavera. Una diada que estava farcida d’activitats i tallers per als més petits de la casa i en la qual s’ha portat a terme la celebració dels 40 anys de l’esplai Borinot. Entitat que de fet, s’ocupa del lleure d’uns 60 nens i nenes d’entre 5 i 12 anys de diverses procedències.

destacado_4025

Un cercavila, tallers preparats pels diferents projectes de l’Ateneu com el Centre Obert, l’Esplai, i l’Aula Oberta entre d’altres així com animació de la Tresca i la Vendresca i xocolatada per a tots els participants han estat els protagonistes d’una jornada que es repeteix any rere any per celebrar que la primavera ja està aquí.

Una festa on explica la coordinadora de la Fundació Ateneu Sant Roc, Pilar López, “com Ateneu semprereivindiquem fer activitats al carrer pensant que és una manera de treballar la cohesió i el compartir, perquè aquí participen nens i nenes de totes les procedències, de totes les edats, pares jugant amb fills, un moment de compartir la gent del barri i alhora passar-ho bé”.

>>Llegir a Badanotis: http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4025

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias