08/01/2019

Acomiadar-se i saludar l’any cantant

cor1

El passat diumenge 16 de desembre va tenir lloc a la parròquia de Sant Roc la tradicional trobada de Corals, aquest cop la XVI edició.

Per aquesta ocasió vam tenir el plaer d’escoltar, en primer lloc, la coral Aurica, un cor de Badalona, d’alta qualitat, dirigit  per l’Aleix Oliveras. Van estrenar un repertori de música de cambra que va ser una delícia sentir. Les seves veus sonaven a l’uníson com un sol cor.

En segon lloc, com ja és costum, ens van acompanyar els cantaires de la Coral Sant Adrià dirigits pel Carles Grèbol. Vam compartir amb nosaltres les noves cançons que han estat treballant, amb l’objectiu de gaudir del cant coral i transmetre, amb l’acompanyament del piano, les emocions que suggereix la música.

Per acabar, el Cor de l’Ateneu, dirigit per la Marta Giralt, va interpretar diferents cançons, algunes de repertori i altres noves, per desitjar a tothom un Bon Nadal ple de solidaritat i germanor musical.

Volem agrair la presència de tants familiars, amics i coneguts que van omplir l’església i que incondicionalment assisteixen a aquestes trobades per donar el tret de sortida a les festes de Nadal.

D’altra banda, el dissabte 22 de desembre, el Cor de l’Ateneu vam participar a La Sopa de pedres, activitat nadalenca i solidària organitzada per El Círcol de Badalona a la plaça de la Vila. Com altres vegades, vam gaudir d’allò més sentint plegats l’emoció d’interpretar diverses peces musicals i compartir-les amb la gent del carrer.

Entre paraules agraïdes, bons desitjos per l’any que ja arriba, somriures amables i espontànies abraçades ens vam acomiadar fins l’any vinent.

Demà, dimecres 9 de gener tornem a retrobar-nos de nou amb un sopar de germanor, tot celebrant el nou any que comença i el 10è aniversari del Cor.

Que cap problema ens esborri el somriure perquè amb una actitud positiva tot és possible i el camí es fa més planer.

8 de gener de 2019

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias