11/06/2018

Els periodistes de l’Ateneu

Al projecte de l’Aula Oberta tenim un grup de periodistes amb moltes ganes de preguntar i saber què opina la gent. Durant el curs hem fet una aproximació al que són els mitjans de comunicació.

Hem après moltes coses com les parts que podem trobar en un diari o que hi ha diferents tipus de revistes, però també hem fet un petit telenotícies, o un petit reportatge de presentació del grup per la trobada de voluntaris.

També hem escrit notícies per publicar en aquesta pàgina web de l’Ateneu i enquestes diferents: per a saber quins són els noms més comuns al barri, per conèixer l’opinió sobre el Dimoni d’aquest any o per què es feia vaga el dia 8 de març i què n’opinaven els nostres educadors.

Finalment vam anar al mercat per a saber què opinaven del barri els veïns i veïnes de Sant Roc. Vam entrevistar a una noia que té un bar i quan vam acabar de fer-li l’entrevista ens va donar caramels per a tots els nois i noies de l’Aula oberta, també vam fer entrevistes al senyors i senyores de les parades. Aquí us deixem algunes d’aquestes opinions de la mà dels entrevistadors…

Que t’agrada de Sant Roc? Tot, el mercat, el metro, les gitanes, la biblioteca…

Quines coses no t’agraden de Sant Roc? La brutícia dels carrers, com estan pintats els edificis…

T’agrada el barri de Sant Roc? 

T’agradaria canviar algunes coses de Sant Roc? Quines sónAfegiria algun jardí, els cotxes, els llibres de la biblioteca…

Els nens i nenes de l’Aula Oberta ens ho vam passar molt bé fent entrevistes i vam descobrir moltes coses de la gent del mercat.

11 de juny de 2018

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias