20/11/2016

Estimem i transformem Sant Roc

estimarsantroc00

Són les 18h del 18/11. Ha arribat el moment. Tot està a punt: cadires, micròfons, catifes… L’Anna, les Clares, la Neus, el Paco, l’Eli… ja estan preparats. I també el Noman, el Víctor, l’Afshan i la Fatima. Una mica nerviosos però preparats.

El que està a punt de començar és la feina de tot un curs; la il·lusió i les ganes de celebrar els 50 anys del barri ens van convocar, ara fa més d’un any a treballar el lema Sant Roc descobrir per estimar. I com no volíem que tot quedés en bufar les 50 espelmes d’un gran pastís, tothom es va arremangar i ara ha arribat el moment de posar-ho en comú.

Comença a arribar la gent… Déu-n’hi-do! A la catifa, ben apretadets, els infants de tots els projectes; a les cadires dones, joves, monitors i monitores, col·laboradors i amics de l’Ateneu. El saló s’omple ràpid. Gent dreta als laterals, al fons… Això és increïble!!!

Però més increïble és sentir, paraula a paraula, foto a foto, el treball dels projectes. Plaça, carrer, diversitat, barri, història, veïns, veïnes… paraules que es van repetint al llarg de les intervencions. I el més repetit: estimar Sant Roc.  Hem après, hem compartit, hem conegut més Sant Roc. N’estem més orgullosos. I per sobre de tot, tenim més ganes de treballar per transformar-lo.

20 de novembre de 2016

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias