22/05/2017

Quadern [ALS LÍMITS]: La fira de Sant Roc a Badalona. Artesania en viu

ALSLIMITSweb1

• Joan Soler i Amigó • Preludi: Jordi Arnal Carrillo • (Fundació Ateneu Sant Roc · 1a edició, maig 2017)

A partir de la celebració dels 50 anys del barri sorgeix la necessitat de fer memòria, de recollir en petits formats experiències viscudes a Sant Roc. Aquesta necessitat ens porta a endinsar-nos en la història, i de la revista de l’Ateneu [ALS LÍMITS] reemprenem el fil amb aquest relat: La fira de Sant Roc a Badalona. Artesania en viu.

En aquest Quadern Als límits els orígens de la Fira venen de la memòria d’en Jordi Arnal Carrillo i dels records i sensacions de molta gent que ha participat i l’ha viscut. El relat d’en Joan Soler i Amigó és la percepció seva d’un dia, que ens porta de la mà a descobrir el tresor i la màgia que neix amb una trobada de bon matí de més de 100 persones, i que explica com poc a poc es va fent possible, de forma senzilla però segura i ferma que la cultura i l’artesania arribi a Sant Roc, per després esvair-se com un núvol  que crea formes noves i omplir a cadascun dels participants d’energia per tot l’any.

>>Descarregar pdf


Presentació a la Fira d’Artesania i Mostra d’entitats i serveis: Diumenge, 7/5/2017 • 12.20 h • plaça Roja (a la parada de la Fundació Ateneu Sant Roc)

>>Descarregar folletó Fira 2017


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias