30/04/2022

Un “Rapsodes” molt esperat

El dimecres, 27 d’abril, en el marc de la diada de Sant Jordi, hem celebrat la setena edició del concurs de Rapsodes a l’Ateneu, una data molt esperada després de la pausa obligada per la situació de pandèmia.

Infants, joves i educadors/es hem viscut una tarda literària on s’han recitat poemes, alguns de creació pròpia.

Aquest curs, hem recuperat la iniciativa de dur a terme unes sessions prèvies on els i les joves han preparat els textos pel concurs i han aprofundit en la tècnica de la creació poètica.

Ha estat una tarda molt especial pels participants del projecte Llegim, espai on, durant el curs, infants de l’Aula Oberta han practicat la lectura en català acompanyats d’alguns/es joves del Centre Obert.

El desenvolupament de l’acte ha estat molt emotiu i ha comptat amb una actuació musical mentre el jurat, format per Maite Doñágueda, Coloma Lleal i Fatima Bohuaja, deliberava els guanyadors/es.

Una presentació amena, premis amb nom d’escriptora, llibres i somriures, també algunes flors. Fins i tot, un micro obert!

També hem comptat amb l’actuació de la Clàudia i en Martí Fleta, que han interpretat dues peces musicals amb clarinet i guitarra. L’acte ha esdevingut una festa de la literatura per grans i petits.

Fins a l’any que ve!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Más noticias