12/12/2021

Marta Giralt

marta giralt

Un dels grups estables de l’Ateneu Sant Roc és el Cor de l’Ateneu Sant Roc, i la Marta Giralt és la seva ànima. Dona compromesa amb la dinamització del cant coral i de la cohesió social, està unida a l’entitat des de ja fa molts anys i, especialment, des del 2009 dirigeix el Cor de d’Ateneu. Sempre activa i amb molta il·lusió per mantenir dinàmic el grup de cantaires que condueix.

Contínuament li agrada proposar nous reptes, que responen al seu ànim inquiet i inconformista. Això ha portat al Cor a aconseguir fites mai pensades i mantenir-se actiu durant més d’una dècada, superant inclús una pandèmia.

Lligada al cant coral des de la seva joventut, ha organitzat trobades de corals a la Parròquia de Sant Roc i d’altres concerts dins de l’àmbit local. Dona de personalitat marcada, té idees clares de com s’ha de portar una coral amateur i sap delegar i realitzar un bon treball en equip.

La combinació de constància i tenacitat de la Marta fan possible mantenir aquesta activitat musical tots els dimecres al vespre. I és capaç de reunir al seu voltant un grup nombrós de persones que volen cantar plegats.

La seva espontaneïtat i el seu tarannà alegre i optimista omplen les sales de l’Ateneu de bones vibracions.

Gràcies Marta per ser com ets!

Ma Àngels Pequeño (2021)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Más noticias