12/12/2021

Marta Giralt

marta giralt

Un dels grups estables de l’Ateneu Sant Roc és el Cor de l’Ateneu Sant Roc, i la Marta Giralt és la seva ànima. Dona compromesa amb la dinamització del cant coral i de la cohesió social, està unida a l’entitat des de ja fa molts anys i, especialment, des del 2009 dirigeix el Cor de d’Ateneu. Sempre activa i amb molta il·lusió per mantenir dinàmic el grup de cantaires que condueix.

Contínuament li agrada proposar nous reptes, que responen al seu ànim inquiet i inconformista. Això ha portat al Cor a aconseguir fites mai pensades i mantenir-se actiu durant més d’una dècada, superant inclús una pandèmia.

Lligada al cant coral des de la seva joventut, ha organitzat trobades de corals a la Parròquia de Sant Roc i d’altres concerts dins de l’àmbit local. Dona de personalitat marcada, té idees clares de com s’ha de portar una coral amateur i sap delegar i realitzar un bon treball en equip.

La combinació de constància i tenacitat de la Marta fan possible mantenir aquesta activitat musical tots els dimecres al vespre. I és capaç de reunir al seu voltant un grup nombrós de persones que volen cantar plegats.

La seva espontaneïtat i el seu tarannà alegre i optimista omplen les sales de l’Ateneu de bones vibracions.

Gràcies Marta per ser com ets!

Ma Àngels Pequeño (2021)

Una resposta a “Marta Giralt”

  1. Olga Vicente Morales ha dit:

    Un concert força emotiu. El retrobament de les nostres veus compartides és un gran goig.
    Com sosté la nostra directora el cor i com el fa bategar és tota una obra d’art.
    Com el públic ens reconeix amb la seva mirada és vida.
    Gràcies a tot@s

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: