12/03/2019

50 anys de presència al barri

L’any 1969 iniciava el seu recorregut el Centro social y cultural San Roque. En 1987, l’Ateneu Popular Sant Roc. En 2005, la Fundació Ateneu Sant Roc. 50 anys de presència al barri que han servit de fil conductor a la Trobada de l’Ateneu d’enguany. Poc més de 60 persones implicades en els diferents projectes de l’actual Ateneu hem compartit un matí de joc i reflexió sobre aquests 50 anys de vida.

Després d’un petit esmorzar hem passat una estona descobrint la nostra història a través de jocs. Un memori de persones de l’entitat, un joc de la Línia del temps i un petit concurs de Preguntes i respostes. Alguns ens hem sentit transportats en el temps i altres han descobert relacions, persones o accions que desconeixien.

El Pascual, el Juanje i el Salva ens han aportat la seva experiència en les tres importants etapes de l’Ateneu. Els inicis del Centro social, el pas a Ateneu popular i el que va suposar ser Fundació. Les seves aportacions ens han servit per iniciar la part de reflexió En clau de futur.

La posada en comú ha emplenat de noves propostes el plànol del nostre barri, amb les ganes de tothom de fer viure l’Ateneu 50 anys més, sempre obert a la realitat que ens envolta i intentant donar resposta a les seves mancances i necessitats.

12 de març de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: