19/11/2017

Això va de teatre!

Que passa

Vaig conèixer el grup LAPSUS cap al 2012, durant una meravellosa representació de Bodas de Sangre que em va deixar amb una ferideta al cor d’aquelles que et plauen. Allà mateix vaig decidir que volia treballar amb aquests monstres escènics.

I aquí hem arribat, al 2017. Ara escric obres especialment per ells, amb moltes noves formes de fer teatre, que el grup ha acceptat de bon grau. M’han deixat experimentar amb ells i els resultats són meravellosos.

I ho demostren a la nova obra: Caixa de Llumins, una comèdia brutal que vol trencar moltes barreres, des d’un pis molt petit, que està rellogat a diferents persones al mateix temps, per l’avarícia del propietari del pis. Al matí, una parella d’avançada edat que cuida del pare de la dona, un vell que repapieja. A la tarda, una noia universitària que té un estrany do. I a la nit, una jove molt silenciosa que guarda un secret que no la deixa viure. El pla inhumà del llogater no dura molt i és, en aquest moment, quan comença una lluita entre els bons i els dolents. L’eterna lluita entre els que tenen el poder i els que, només, intenten sobreviure.

El passat mes d’octubre vam estrenar al teatre de l’Ateneu Sant Roc, i va ser tot un èxit pel públic assistent. Si encara no ho has vist, el dia 2 de desembre a les 19:00 h. es representa l’última funció de l’obra al Centre Cívic de Pomar, dins de Badalona es Mostra.

Òscar Segura
Divines
Precios
Accio

19 de novembre de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: