24/10/2016

El grup de teatre Lapsus… d’estrena!!!

teatre grup

Els nervis comencen unes hores abans de l’estrena, amb els preparatius… escenografia, atrezzo, il·luminació, maquillatge, vestuari, últims retocs!

teatre3

El pati de l’Ateneu es comença a omplir amb l’olor dels preparatius del sopar, veus d’amics, familiars i coneguts que fan evident que gairebé és l’hora de començar… Un cop arribat aquest moment i fidels a la nostre tradició de grup, ens agafem de les mans, respirem tres cops i concentrats en un únic so cridem: “Molta merda!!!”. Que comenci l’espectacle!

Aquest cap de setmana el grup de teatre Lapsus,  hem estrenat l’obra “El peligroso juego de la herencia”, escrita pel nostre amic i antic membre del grup, Gabriel Hidalgo.

L’obra tracta sobre una família complexa que reuneix a tots els seus membres després de dos anys per rebre l’herència de la difunta cap de família. La trama, envoltada de molts misteris per resoldre, policies amb mètodes poc professionals, lladres despistats i algun que altre fantasma, es desenvolupa a través de còmiques i sorprenents situacions.

Com cada any en la recta final, els preparatius, les llargues hores d’assaig i les inseguretats d’última hora ens fan suar de valent, però sort de la complicitat entre el grup que ens anima a tirar-ho endevant! Sota la direcció d’en Josep Torres i l’Oscar Estrella, una vegada més, hem aconseguit estar a l’alçada de les expectatives del nostre públic més fidel, fent-los passar una bona estona.

Esperem que hàgiu gaudit de l’espectacle tant o més que ho fem nosaltres damunt de l’escenari i escoltant els vostres riures…

“El teatro no puede cambiar el mundo, pero si que puede darnos un respiro” Peter Brook

teatre1

Grup de teatre Lapsus

24 d’octubre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: