12/04/2023

Jordi Silvestre

2023jordi silvestre

Antena busca Jordi! Aquest lema acompanya al Jordi Silvestre des de fa uns quants anys; és el nom que rep l’orientació que fa als i les joves sobre itineraris acadèmics. Quan entra per la porta de l’Ateneu, té una missió molt clara, i no és gens difícil treure-li el somriure.

El Jordi, de vocació incansable i psicòleg de professió, transmet el realisme i el compromís social que forma part de la seva història. Atent a l’experiència, els peus a terra i la mirada cap al futur, els pregunta què volen fer. I escolta, i espera, amb la paciència del mestre que explica sense presses, amb l’esperit crític i una estima responsable cap a la missió de l’Ateneu. Els i les joves se senten segurs del seu acompanyament.

Fer un retrat del Jordi Silvestre s’assembla a mantenir una conversa amb ell; et ve al cap l’afable manera de conversar i compartir experiències. Sempre és un bon moment per xerrar, compartir i valorar.

Sap que el futur és incert, potser més que mai, però en tot moment la seva presència és alè i lluita. També esperit crític en les reunions d’educadors i educadores.

Ben segur, que en la trajectòria dels i les joves, seran significatives les antenes del Jordi a les aules d’estudi, davant d’un ordinador, amb paciència, amb estima, amb esperança!

Maite Doñágueda Ayala (Març 2023)

Una resposta a “Jordi Silvestre”

  1. Mercè Godall Ricart ha dit:

    No el tinc present, però he vist que és una peça essencial per ajudar a nois i noies a decidir per quin camí professional opten. Si els joves l’escolten i el valoren, sens dubte és que té quelcom molt valuós.
    Gràcies, Jordi!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: