30/11/2012

JUGANÍBALS, fam de jugar

3 12 2012 1

El passat divendres dia 30 de novembre al vespre, vam fer la primera trobada de a l’Ateneu. Vint-i-quatre persones ens vam reunir per passar una bona estona amb els jocs de taula. Vam sopar, vam jugar i sobretot, vam riure molt! Ara tenim la intenció de repetir-ho i millorar-ho, un cop al mes.

Aquesta vol ser una activitat viva i lliure, oberta a totes les persones que vulguin compartir el gust pels jocs de taula. Hi sereu benvinguts si sou dels que esteu acostumats a passar hores i hores davant dels taulers, però també si us pregunteu què amaguen aquestes estranyes caixes…

Entre tots intentarem trobar els jocs més indicats. Passaran per les nostres mans jocs ràpids, jocs d’observació, d’estratègia, de gestió, d’habilitat, de construcció, jocs de nens i de grans. I el nostre catàleg anirà creixent dia a dia, amb nous títols i propostes.Volem treure els jocs a ventilar per donar-los a conèixer a tot aquell a qui li vingui de gust passar una bona estona en companyia. És per això que us convidem a descobrir els jocs de taula si en algun moment vau deixar de jugar, o a continuar-ne gaudint si sempre ho heu fet!

30 de novembre de 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: