12/05/2016

La Fira en clau d’il·lusió

IMG 0489

Ja 34! Els anys passen però els participants de la Fira d’artesania i Mostra d’entitats i serveis de Sant Roc sempre es superen en organització, elaboració de productes i presentació. Us deixem unes fotos de la jornada i les opinions de la Laura, l’Ana, la Clara, la Neus i el Curro que ens expliquen breument la seva Fira viscuda.

>>Des del projecte COI ens ha encantat poder participar a la Fira i sentir que formem part de l’esforç de molts anys de voluntat i feina, per fer que cada primer diumenge de maig, Sant Roc llueixi de festa!

Els infants del projecte han treballat de valent per col·laborar orgullosament i han omplert la nostra paradeta de manualitats creatives i, com sempre, de molta alegria!

Laura


>>Per les mares de l’Espai familiar Elna ahir va ser un dia molt especial, ple d’emocions, sorpreses i molta feina. Per algunes dones era la seva 1a Fira i d’altres repetien, però totes la van viure amb molta il·lusió.

Algunes es van atrevir a venir a les 7 del matí i amb la samarreta de l’Ateneu van ajudar al muntatge, sorpreses de veure tanta gent treballant i col·laborant tant d’hora. La nostra parada es va omplir de melmelades i bossetes de tela fetes amb molta estima, que al llarg del matí van anant desapareixent, fins arribar al final del matí quan ens vam adonar que ho havíem venut tot. Molt contentes amb la feina feta vam marxar a casa ja pensant idees per la fira de l’any vinent.

Anna


>>Des de l’Aula Oberta vam triomfar amb les nostres bosses fetes a mà. Aquestes estaven fetes a partir dels nostres dibuixos i tenien escrites situacions de la vida quotidiana del Barri per deixar molt clar que estimem Sant Roc.

A més a més, vam aprofitar la situació per parlar amb l’alcaldessa i la regidora de districte que ens han assegurat que es reuniran amb nosaltres per escoltar les nostres propostes de millora pel barri. Va ser, doncs, un dia d’allò més productiu per l’Aula Oberta.

Clara


>>Aquest matí a l’Ateneu, l’endemà de la Fira, es podia percerbre la satisfacció col·lectiva en les salutacions i els somriures de les dones de Formació de dones Laila. La Fira ha estat una festa  d’il·lusió i implicació tant en la preparació com en la participació el mateix dia.

Neus


>… molt bé, genial! Molta gent, molt diversa, molt bon ambient, molta participació d’entitats, molts col·laboradors, molts joves… els geganter, els casteller, els dansaires (I  MIL ADJECTIUS MÉS)… També dues coses a destacar, per una banda el vent que ens va fer patir molt a uns quants… es van trencar unes quantes carpes… i una altra el goig del dinar comunitari amb la participació de tanta gent diversa asseguda a la mateixa taula compartint el moment final i la satisfacció de la feina feta…

Curro


 

12 de maig de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: