14/04/2020

L’Ateneu és viu! (a casa)

nena3

Realment resulta ben estrany mantenir viva la vida de l’Ateneu des de casa.

Com és possible continuar el centre d’interès de l’Esplai des de casa? Ben senzill, només cal posar-hi il·lusió i creativitat; si no, mireu les xarxes… On és l’arc de Sant Martí?

Com podem programar les activitats, fer seguiments, valorar…? Fàcil, estem aprenent a marxes forçades a fer servir el Zoom, Hangouts, Jitsi… per fer reunions d’equip i no deixar d’avançar. De reunió…

Com saber com estan les famílies, els infants, els joves…? També fàcil, amb trucades telefòniques, whatsapps i, els més agosarats, una videoconferència!

Com mantenir vives les xarxes socials i la web? Aquesta sí que és senzilla, aportant les ganes de molta gent, proposant idees, enviant imatges, textos i vídeos, i tenint un equip de comunicació que hi deixa la pell.

Com mantenim viva l’activitat dels equips de projectes? Facilet, proposant a seguir les xarxes socials, enviant correus electrònics, o whatsapps i animant a participar-hi. Totes les idees són necessàries!

Realment és ben estranya aquesta nova vida de l’Ateneu. No és la vida que ens agrada però, si l’#ateneuacasa encara ha de durar, hem de ser creatius i seguir pendents, propers des de la distància, de la vida del barri.

Tot anira be br

14 d’abril de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: