24/11/2022

Premi Carles Capdevila 2022, a la trajectòria de l’Esplai Borinot

2022premi ara portada

El premi Carles Capdevila va ser creat pel diari ARA, per tal de mantenir viu el llegat del seu director i fundador. Un homenatge al seu doble compromís de posar les eines periodístiques al servei de l’activitat quotidiana però essencial d’educar les noves generacions, i a l’hora, visibilitzar projectes compromesos amb la millora de la societat.

Enguany, en la celebració del 50 aniversari de l’Esplai Borinot, ens omple de joia aquest reconeixement a la trajectòria per la inclusió, l’empatia, la solidaritat i la valentia, a l’hora que ens encoratja a continuar la nostra tasca per la cohesió, l’educació i el lleure.

Moltes gràcies!

2022premi ara notícia

Marta Rodríguez Carrera · https://www.ara.cat/societat/educacio/l-esplai-borinot-l-alegria-sant-roc_1_4550411.html

Una resposta a “Premi Carles Capdevila 2022, a la trajectòria de l’Esplai Borinot”

  1. Jose Góngora ha dit:

    Cal felicitar-vos, felicitar-nos per aquest premi, el premi Carles Capdevila, uf només d’escriure aquest nom ja m’emociono. Quina alegria tan gran. Vull centrar-me un moment en l’equip actual d’educadores i voluntaris (amb permís de totes les que hem passat pel Borinot)… continueu si us plau amb aquesta espurna, amb aquestes ganes, compartint la vostra alegria i dedicació amb els infants i joves de Sant Roc. Gràcies de tot cor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: