13/01/2022

Qingtian Media Group • L’Associació Espanyola d’Empreses Xinesos d’Ultramar ha visitat la Fundació Sant Roc per ajudar a l’educació infantil

2022empresaris

Qingtian.com 2022-01-04

L’Associació Espanyola d’Empreses Xineses d’Ultramar va compartir:

A l’inici del nou any del 2022, Jin Hao, president de l’Associació Espanyola d’Empreses Xinesos d’Ultramar, i membres de l’associació van visitar la Fundació Sant Roc (Fundació Ateneu Sant Roc) de Badalona, ​​i van donar 2.050 mascaretes antiepidèmiques i desenes de mascaretees infantils a la fundació.Joguina.

La fundació està situada a la zona de Sant Roc de Badalona i ofereix principalment una plataforma de recursos per a l’educació, l’entreteniment i l’intercanvi d’informació per a infants i joves de Sant Roc i rodalies. El president de la fundació, Sr. Juanje, ens ha explicat que reben més de 3.000 nens cada any, facilitant-los joguines, eines d’aprenentatge i espais d’activitats, ha dit que hi ha molts immigrants que viuen a la zona de Sant Roc, i la fundació també s’esforça per ajudar. Els fills d’aquests grups d’immigrants s’integren activament a la vida social local, donant-los suport material i espiritual.

Durant la visita, el president Jin Hao va donar a conèixer la situació general de l’associació al personal de la Fundació Sant Roc i va assenyalar que la donació de material i joguines de prevenció d’epidèmies provenia de les empreses adherides i de persones solidaries de la societat.

L’Associació Espanyola d’Empreses Xinesos d’ultramar sempre s’ha adherit al principi que la riquesa prové de la societat i també retornarà a la societat. Recentment, la sisena onada de l’epidèmia a Espanya ha assolit el seu punt àlgid.Algunes institucions socials tenen una demanda molt gran de material de prevenció d’epidèmies, per això, durant aquest període, sempre els donaran mascaretes i altres materials de prevenció d’epidèmies dins les seves possibilitats.

Finalment, la Fundació Sant Roc també ha presentat un calendari d’Any nou amb el tema dels infants de l’Ateneu a l’Associació d’Empreses de la Xina Espanyola d’Ultramar, i ha agraït a l’associació la seva donació, i ha esperat que les dues parts tinguin més contacte i oportunitats d’intercanvi en el futur.

Els membres que participen en aquesta donació són:

President Kim Ho
Zhang Xia, secretari general de la Llengua Espanyola
Li Shenghong, president del Comitè de Joventut
El vicepresident executiu Chen Bin

Terminal en línia de Zhejiang · Sucursal de Qingtian • Director del Departament de Propaganda del Comitè del Comtat de Qingtian del Partit Comunista de la Xina, organitzat per Qingtian Media Group, amb el suport de Zhejiang Radio and Television Group New Blue Network Platform • Qingtian Media Group Qingtian Network Supervision and Reporting Tel: 0578-6829101

Traducció: Goggle translate

>>Veure a: https://www.zgqt.zj.cn/newsDetail/9534618.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: