17/12/2019

Tradicions nadalenques…

Cada any, per aquestes dates, tots els projectes de l’Ateneu surten a viure el Nadal pels carrers de la nostra ciutat i de Barcelona. Fires de Santa Llúcia, decoracions de carrers, arbres, pessebres… tot fa Nadal i ens agrada compartir-lo.

Però aquest any, les participants del projecte Formació de dones Laila han tingut l’oportunitat de gaudir d’un matí molt especial amb els paradistes de la Fira de la Sagrada Família.Aquí us deixem la crònica que han fet.

La sortida ha anat molt bé, ens ha agradat i hem descobert alguna cosa més de les tradicions del Nadal.

En primer lloc hem visitat una parada d’artesania on fan figueretes de fang des de 1971 i ens han mostrat algunes de les figures de pessebre, naixement, pastors, Reis i animals. Després hem anat a una parada de torrons d’artesans i ens han convidat a un petit tastet.

A continuació una parada de verd, venda de grèvol, molsa, eucaliptus i ens han explicat on creix el vesc que es considera que regalar-lo dona bona sort. Després hem anat a visitar una parada especializada en caganers i per acabar una parada de confecció a mà de vestits per nenes i roba polar, guants, bufandes. etc.

Davant de la parada hi havia un caganer gran de cartró i un tió gran on hem fet algunes fotografies, a algunes ens feia vergonya sortir al costat del caganer!
En fi hem passat un matí agradable i diferent.

17 de desembre de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: