15/06/2022

Yassmine Tachrifet

2022yassmine2

Coneixeu a la Yassmine? A l’Ateneu hem tingut la sort de compartir la seva infància i adolescència i viure amb ella alguns dels seus aprenentatges, el seu creixement i la seva transformació en una estudiant amb molt de futur i una persona fantàstica!

Va començar al Centre obert infantil als cinc anys. Era una nena molt riallera i, a vegades, quan se li ficava una cosa al cap, recordem amb molta estima que era una mica tossuda. Això sí, molt respectuosa i carinyosa amb les educadores!

Fent memòria, recordem com cuidava de les germanes (totes han passat per l’Ateneu), era molt responsable amb elles, les cuidava, les defensava… Temps després, vam compartir amb ella aquesta perseverança al Centre Obert Joves, dia rere dia amb els seus llibres de Batxillerat, seient a fer esquemes, resums… sempre enfeinada.

Aquests són uns dels seus millors talents, la mirada clara, l’actitud desperta i el somriure llest. Veure-la entrar per l’Ateneu és com sentir l’aire fresc, sempre atenta, preocupada pels altres, disposada a noves propostes! Sempre té idees i és la primera a anar per feina!

I és que el seu vincle amb l’Ateneu ha estat sempre tan significatiu que, cursant el CFGM d’Integració Social, va decidir fer les pràctiques amb nosaltres. Durant uns mesos, hem compartit amb ella de tu a tu al projecte Formació de dones Laila i a l’Espai familiar Elna. I hem vist com el vincle educadores i jove s’ha transformat en una relació de cooperació i responsabilitat en la feina diària.

La Yassmine sempre ha parlat amb molt carinyo de l’Ateneu, i nosaltres hem estat testimonis d’aquesta estimació i compromís durant tot el seu procés.

Et desitgem un futur ple de noves experiències i que sempre que tu vulguis, aquí estem per compartir-les amb tu!

Maite Doñágueda i Ana Triano (19 de juny de 2022)

2 respostes a “Yassmine Tachrifet”

  1. Maria Mercè Godall Ricart ha dit:

    Quina esperança veure el procés d’una personeta perseverant i decidida.
    Gràcies St Roc!!!

  2. Yassmine Tachrifet ha dit:

    M’ha emocionat moltíssim llegir aquest text, m’heu fet sentir molt especial i halagada. Ha sigut i segueix sen un plaer mantenir relació amb l’Ateneu. L’Ateneu i tots el educador que formen part d’ell heu sigut part de la meva vida i el meu autocreixement com a persona ♥️ moltíssimes gràcies per tant!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: