13/12/2021

El cor de l’Ateneu reprèn els concerts presencials

concert nadal 2021 2

Aquest diumenge 12 de desembre el Cor de l’Ateneu Sant Roc ha tornat a trepitjar l’espai emblemàtic dels seus concerts: la parròquia de Sant Roc. I ho ha fet davant del seu públic fidel, després de pràcticament dos anys sense aquest tipus d’activitat.

Malgrat les restriccions i l’enyorança per no poder compartir el concert amb altres corals, ha estat molt emocionant donar pas al Nadal cantant de nou plegats.

Aquest XVIII Concert de Nadal ha sigut diferent. Ha constat de dues parts. La primera, una escenificació cantada del mite de Persèfone que explicava l’origen de les quatre estacions, ha comptat amb l’estimable participació de la Laura i l’Anna, membres de la companyia teatral “Las Moscas”, i a les quals agraïm la seva creativitat i il·lusió en el projecte. La segona part del concert ha concentrat les nadales, dues de les quals cantades amb la participació del públic, que amb molt bona disposició han omplert l’espai de bones vibracions.

Volem donar les gràcies a la Fundació Ateneu Sant Roc per fer possible l’organització d’aquest concert i, alhora, donem la benvinguda als nous cantaires que s’han estrenat en el seu primer concert.

Finalment no podem oblidar la feina realitzada per tots els membres del Cor i, especialment, de les seves directores: la Marta Giralt i la Maria Placencia.

Esperem que al llarg del proper any puguem tornar a trobar-nos al voltant del cant coral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més notícies: