01/08/2018

Joan Soler i Amigó

Nascut a Badalona el 10 de juny de 1941. Va estudiar Filosofia i Lletres a la Universitat de Barcelona, ​​on es va llicenciar el 1975 a pedagogia.

Joan Soler i Amigó ha estat tècnic municipal d’educació als ajuntaments de l’Hospitalet de Llobregat i de Badalona. Escriptor, pedagog i especialista en cultura popular.

Coordinador de llibres sobre coneixement d’altres cultures presents a Catalunya així com director de la redacció del “Tradicionari” (Enciclopèdia Catalana). Autor de llibres destinats als nens col·laborant amb la il·lustradora Pilarín Bayés, guionista en la sèrie de dibuixos animats Història de Catalunya. Ha treballat també com a adaptador i autor de cançons i com a director de la Fundació Estudi i Cooperació.

Guardonat amb diversos premis literaris, aquest any ha rebut la Creu Sant Jordi 2018 pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat, des dels àmbits del folklore i la pedagogia.

Joan sempre proper a l’Ateneu, participa en diferents esdeveniments de l’entitat i és soci, voluntari, autor i col·laborador en la publicació Quaderns [ALS LÍMITS].

ENHORABONA!

Badalona, 2018

1 d’agost de 2018

Article d’Oriol Lladó a La Vanguardia https://www.lavanguardia.com/encatala/20220103/7965277/mes-interessat-les-llavors-les-arrels.html

2 de gener de 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més notícies: